Приємний ніжний смак не залишає нікого байдужим! Просто приготувати із бюджетних інгредієнтів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
У тарілку насипаємо капучино в пакетиках, заливаємо окропом, добре розмішуємо і даємо охолонути.
Насипаємо желатин і перемішуємо, поки повністю не розчиниться. Даємо охолонути до кімнатної температури.
У чисту тарілку викладаємо сметану, насипаємо цукрову пудру або цукровий пісок і ретельно збиваємо блендером занурювальним до повного розчинення цукру.
Суміш із капучино ще раз добре перемішуємо та вливаємо у сметану. Ретельно збиваємо блендером до однорідної маси.
Відразу ж вливаємо у форму, змащену олією.
Ставимо в холодильник на 1-2 години.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…