Приємний ніжний смак не залишає нікого байдужим! Просто приготувати із бюджетних інгредієнтів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
- Капучино – 5 пакетиків
- Окріп – 200 мілілітрів
- Желатин – 20 грам
- Сметана – 600 мілілітрів
- Цукрова пудра – 100 г
- Рослинна олія – для змащування форми
Приготування:
У тарілку насипаємо капучино в пакетиках, заливаємо окропом, добре розмішуємо і даємо охолонути.
Насипаємо желатин і перемішуємо, поки повністю не розчиниться. Даємо охолонути до кімнатної температури.
У чисту тарілку викладаємо сметану, насипаємо цукрову пудру або цукровий пісок і ретельно збиваємо блендером занурювальним до повного розчинення цукру.
Суміш із капучино ще раз добре перемішуємо та вливаємо у сметану. Ретельно збиваємо блендером до однорідної маси.
Відразу ж вливаємо у форму, змащену олією.
Ставимо в холодильник на 1-2 години.
Смачного!