Якщо любите насолоду в салатах і взагалі нестандартні смаки в їжі, то рекомендую скуштувати цей салат.
Інгредієнти:
Заправка:
Приготування:
Зовнішній вигляд цього салату викликає позитивні емоції, погодьтеся? Ось дивлюся і їсти шкода, такі яскраві фарби, а про аромат взагалі мовчу.
Креветки можна поміняти на запечену червону рибу. Але, я б нічого не змінювала, у салаті все гармонійно.
Мікс салатного листя промила, обсушила і виклала в салатник.
М’якуш авокадо нарізав на шматочки, а черрі розрізав навпіл.
У миску влила кунжутну олію, соєвий соус, кунжутний соус, сік лимона та сік консервованих ананасів, перемішала.
Креветки обсмажила на вершковому маслі, виклала до салатника. Додала шматочки консервованого ананаса, посипала кунжутним насінням і заправила соусом.
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…