Якщо любите насолоду в салатах і взагалі нестандартні смаки в їжі, то рекомендую скуштувати цей салат.
Інгредієнти:
- Мікс салатного листя на 2 порції
- Креветки великі – 3-5 шт.
- Помідори Черрі – 5-7 шт.
- Авокадо – 1/2 шт.
- Консервований ананас – 1 колечко
Заправка:
- Кунжутна олія – 1 ст.л.
- Кунжутний соус – 1 ст.л.
- Соєвий соус – 1 ч.л.
- Сік конс. ананасів – 1 ст.л.
- Сік лимона – 1/2 ч.л.
- Кунжут – 1 ч.л.
Приготування:
Зовнішній вигляд цього салату викликає позитивні емоції, погодьтеся? Ось дивлюся і їсти шкода, такі яскраві фарби, а про аромат взагалі мовчу.
Креветки можна поміняти на запечену червону рибу. Але, я б нічого не змінювала, у салаті все гармонійно.
Мікс салатного листя промила, обсушила і виклала в салатник.
М’якуш авокадо нарізав на шматочки, а черрі розрізав навпіл.
У миску влила кунжутну олію, соєвий соус, кунжутний соус, сік лимона та сік консервованих ананасів, перемішала.
Креветки обсмажила на вершковому маслі, виклала до салатника. Додала шматочки консервованого ананаса, посипала кунжутним насінням і заправила соусом.
Смачного!