Швидко готується і швидко з’їдається! Неймовірний десерт до чаю з звичайнісіньких продуктів. Легкий, ніжний та повітряний – мої рідні були у захваті! Ділюсь рецептом з Вами.
Інгредієнти:
Для карамелі
Приготування:
У каструлю викладаємо вершкове масло, ставимо на вогонь і розтоплюємо.
Додаємо борошно та змішуємо. Поступово вливаємо молоко, перемішуючи вінчиком. Додаємо Цукор та перемішуємо. Вливаємо ванільний екстракт та змішуємо. Доводимо до загусання та знімаємо з вогню. Охолоджуємо та прибираємо в холодильник на 30 хвилин.
Кукурудзяний крохмаль змішуємо із водою. На сковороду насипаємо цукор та варимо на повільному вогні.
Варимо до золотистості. Додаємо воду та суміш із кукурудзяного крохмалю. Готуємо до загусання карамелі.
Виливаємо на охолоджену масу та залишаємо в холодильнику на 30 хвилин.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…