Такий ягідний пиріг печу все літо, доки ягідний сезон. Можу їсти навіть уночі – дуже легкий, і зупинитись неможливо! Цей старовинний рецепт такий смачний, що мої гості завжди у захваті!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність вбиваємо яйце, висипаємо цукровий пісок, наливаємо олії і все добре розмішуємо.
Викладаємо терту цедру лимона та розмішуємо. У кілька прийомів додаємо борошно, розпушувач і розмішуємо руками, збираємо масу в грудочку.
Формочку 24 сантиметри промазуємо вершковим маслом і розподіляємо тісто. Робимо проколи за допомогою вилки.
Зверху додаємо варення та вирівнюємо.
Кладемо ягоди та верх тіста накладаємо на ягоди. Випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градус. Приготовлену випічку посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Люля-кебаб із курки — ароматна і соковита страва з приємною текстурою. Готується з доступних інгредієнтів…
Український співак Макс Барських презентував новий кліп на пісню "Я вже не ти". Ця відеоробота…
Український актор Артур Логай поділився відвертими спогадами про важкий період у своєму житті, який йому…
Швидкий квасолевий суп — поживна й ароматна страва, яку можна приготувати всього за годину. Завдяки…
Смажені креветки з ароматом часнику — це чудова страва для поціновувачів морепродуктів. Легкі в приготуванні,…
Вареники з квашеною капустою — це класична українська страва з яскравим кисло-солодким смаком, яка ідеально…