Такий ягідний пиріг печу все літо, доки ягідний сезон. Можу їсти навіть уночі – дуже легкий, і зупинитись неможливо! Цей старовинний рецепт такий смачний, що мої гості завжди у захваті!
Інгредієнти:
Приготування:
У ємність вбиваємо яйце, висипаємо цукровий пісок, наливаємо олії і все добре розмішуємо.
Викладаємо терту цедру лимона та розмішуємо. У кілька прийомів додаємо борошно, розпушувач і розмішуємо руками, збираємо масу в грудочку.
Формочку 24 сантиметри промазуємо вершковим маслом і розподіляємо тісто. Робимо проколи за допомогою вилки.
Зверху додаємо варення та вирівнюємо.
Кладемо ягоди та верх тіста накладаємо на ягоди. Випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градус. Приготовлену випічку посипаємо цукровою пудрою.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…