Рецепти

Легкий і ніжний зупинитися неможливо: найсмачніший ягідний пиріг

Такий ягідний пиріг печу все літо, доки ягідний сезон. Можу їсти навіть уночі – дуже легкий, і зупинитись неможливо! Цей старовинний рецепт такий смачний, що мої гості завжди у захваті!

Інгредієнти:

  • Яйце – 1 штука
  • Цукровий пісок – 50 грамів
  • Соняшникова олія – 60 мілілітрів
  • Лимонна цедра
  • Борошно – 180 грамів
  • Розпушувач – 5 грамів
  • Малинове або ожинове варення – 2 столові ложки
  • Малина – 150 грамів
  • Ожина – 150 грамів

Приготування:

У ємність вбиваємо яйце, висипаємо цукровий пісок, наливаємо олії і все добре розмішуємо.

Викладаємо терту цедру лимона та розмішуємо. У кілька прийомів додаємо борошно, розпушувач і розмішуємо руками, збираємо масу в грудочку.

Формочку 24 сантиметри промазуємо вершковим маслом і розподіляємо тісто. Робимо проколи за допомогою вилки.

Зверху додаємо варення та вирівнюємо.

Кладемо ягоди та верх тіста накладаємо на ягоди. Випікаємо 25 хвилин при температурі 180 градус. Приготовлену випічку посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…