Рецепти

Легкий десерт без духовки, який сподобається всім: швидке та просте приготування без зайвої метушні

Готується швидко та без випічки. Легкий, смачний та дуже ніжний!

Інгредієнти:

  • Желатин – 10 г + вода 50 г
  • Желатин – 10 г + вода 50 г
  • Полуниця – 400 г + цукор 70 г
  • Молоко – 500 г
  • Цукор – 70 г
  • Ванільний екстракт – 1 чайна ложка

Приготування:

Желатин заливаємо водою і залишаємо набухати (у двох ємностях).

Полуницю змішуємо з цукровим піском і подрібнюємо блендером.

Застиглий желатин розтоплюємо в мікрохвильовій печі і переливаємо до полуничного пюре (постійно перемішуючи).

Переливаємо у форми для десертів (приблизно до половини) і відправляємо в холодильник до остигання.

У чисту тарілку вливаємо підігріте молоко, всипаємо цукор, ванільний екстракт, перемішуємо і ставимо в мікрохвильову піч (поки цукор не розчиниться).

Другу ємність з желатином розтоплюємо в мікрохвильовій печі і вливаємо в молоко (постійно перемішуючи).

Заповнюємо форми (поверх полуниці) і знову у холодильник до остигання.

Смачного!

Останні новини

Якісний ремонт бутіку в Києві під ключ: з чого складається і в кого замовити

Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…