Готується швидко та без випічки. Легкий, смачний та дуже ніжний!
Інгредієнти:
- Желатин – 10 г + вода 50 г
- Желатин – 10 г + вода 50 г
- Полуниця – 400 г + цукор 70 г
- Молоко – 500 г
- Цукор – 70 г
- Ванільний екстракт – 1 чайна ложка
Приготування:
Желатин заливаємо водою і залишаємо набухати (у двох ємностях).
Полуницю змішуємо з цукровим піском і подрібнюємо блендером.
Застиглий желатин розтоплюємо в мікрохвильовій печі і переливаємо до полуничного пюре (постійно перемішуючи).
Переливаємо у форми для десертів (приблизно до половини) і відправляємо в холодильник до остигання.
У чисту тарілку вливаємо підігріте молоко, всипаємо цукор, ванільний екстракт, перемішуємо і ставимо в мікрохвильову піч (поки цукор не розчиниться).
Другу ємність з желатином розтоплюємо в мікрохвильовій печі і вливаємо в молоко (постійно перемішуючи).
Заповнюємо форми (поверх полуниці) і знову у холодильник до остигання.
Смачного!