Цей рецепт салату багатьом відомий, але його вже встигли забути. Дуже смачний та простий у приготуванні рецепт. Прикрасить будь-який святковий стіл або підійде для повсякденної трапези.
Інгредієнти:
Приготування:
Відварене філе та огірок нарізати на тонкі брусочки. У мене філе стегна індички, але в оригінальному рецепті додавали відварену яловичину. Особливої різниці у смаку немає.
Яйця збовтати вилкою із сіллю. Випекти три млинці, попередньо змастивши сковороду олією. Млинці нарізати на стрічки і відправити у салатник.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до прозорості на невеликій кількості олії. Додати до решти інгредієнтів.
Салат посолити, поперчити до смаку та заправити майонезом, але можна і сметаною, додавши 0,5 ч.л. гірчиці.
Готово! Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…