Цей рецепт салату багатьом відомий, але його вже встигли забути. Дуже смачний та простий у приготуванні рецепт. Прикрасить будь-який святковий стіл або підійде для повсякденної трапези.
Інгредієнти:
- Філе індички відварене (яловичина) – 250 г
- Яйце – 3 шт.
- Цибуля – 1 шт.
- Огірок маринований – 150 г
- Сіль, перець чорний – за смаком
- Майонез – 50-60 г
- Зелень – за смаком
Приготування:
Відварене філе та огірок нарізати на тонкі брусочки. У мене філе стегна індички, але в оригінальному рецепті додавали відварену яловичину. Особливої різниці у смаку немає.
Яйця збовтати вилкою із сіллю. Випекти три млинці, попередньо змастивши сковороду олією. Млинці нарізати на стрічки і відправити у салатник.
Цибулю нарізати півкільцями і обсмажити до прозорості на невеликій кількості олії. Додати до решти інгредієнтів.
Салат посолити, поперчити до смаку та заправити майонезом, але можна і сметаною, додавши 0,5 ч.л. гірчиці.
Готово! Смачного!