У мене було філе невеликої форелі. Хотіла запекти з грибами та подати з вареною картоплею. В останній момент довелося відкласти заплановану страву, на неї потрібно довше часу, а мені треба було швидше.
Приготувала форель під ананасами. Швидше впоралася, це точно, на приготування пішло всього 15 хвилин. Вийшло дуже смачно, ароматно і легко. То був не експеримент, я вже добре знаю смак риби з ананасами, рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
Приготування:
У філе риби видалила всі кістки, шкіру не знімала. Виклала на лист застелений фольгою (пергаментом).
Посолила та поперчила. За бажанням збризкайте соком лимона. Зверху виклала консервовані ананаси.
Посипала тертим пармезаном. Поставила в заздалегідь розігріту до 200 градусів духову шафу хвилин на 10-15. Риба готується дуже швидко, дивіться по духовці.
На сервірувальне блюдо виклала мікс із салатного листя, потім шматки риби, авокадо та томати. За бажанням можна збризкати соком лимона та олією.
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…