У мене було філе невеликої форелі. Хотіла запекти з грибами та подати з вареною картоплею. В останній момент довелося відкласти заплановану страву, на неї потрібно довше часу, а мені треба було швидше.
Приготувала форель під ананасами. Швидше впоралася, це точно, на приготування пішло всього 15 хвилин. Вийшло дуже смачно, ароматно і легко. То був не експеримент, я вже добре знаю смак риби з ананасами, рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
Приготування:
У філе риби видалила всі кістки, шкіру не знімала. Виклала на лист застелений фольгою (пергаментом).
Посолила та поперчила. За бажанням збризкайте соком лимона. Зверху виклала консервовані ананаси.
Посипала тертим пармезаном. Поставила в заздалегідь розігріту до 200 градусів духову шафу хвилин на 10-15. Риба готується дуже швидко, дивіться по духовці.
На сервірувальне блюдо виклала мікс із салатного листя, потім шматки риби, авокадо та томати. За бажанням можна збризкати соком лимона та олією.
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…