У мене було філе невеликої форелі. Хотіла запекти з грибами та подати з вареною картоплею. В останній момент довелося відкласти заплановану страву, на неї потрібно довше часу, а мені треба було швидше.
Приготувала форель під ананасами. Швидше впоралася, це точно, на приготування пішло всього 15 хвилин. Вийшло дуже смачно, ароматно і легко. То був не експеримент, я вже добре знаю смак риби з ананасами, рекомендую спробувати.
Інгредієнти:
- філе форелі
- консервовані ананаси
- пармезан
- мікс салатного листя
- авокадо
- томати
Приготування:
У філе риби видалила всі кістки, шкіру не знімала. Виклала на лист застелений фольгою (пергаментом).
Посолила та поперчила. За бажанням збризкайте соком лимона. Зверху виклала консервовані ананаси.
Посипала тертим пармезаном. Поставила в заздалегідь розігріту до 200 градусів духову шафу хвилин на 10-15. Риба готується дуже швидко, дивіться по духовці.
На сервірувальне блюдо виклала мікс із салатного листя, потім шматки риби, авокадо та томати. За бажанням можна збризкати соком лимона та олією.