Легка, смачна та ароматна капустяна запіканка з фаршем готується «на швидку руку» і без зайвих проблем. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Свіжу капусту дрібно нарізаємо та перекладаємо в миску. Додаємо до капусти дрібно нарізану цибулину та часник.
Натираємо на великій тертці моркву, додаємо яйця, сіль, куркуму, паприку та чорний перець. Викладаємо фарш та ретельно розмішуємо всі інгредієнти руками.
Деко застилаємо пергаментним папером і його змащуємо олією. Викладаємо підготовлену капустяну масу. Утрамбовуємо і відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку – на 25 хвилин.
Зверху посипаємо натертим на тертці сиром і запікаємо ще 5-10 хвилин.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…