Рецепти

Легка капустяна запіканка з фаршем “на швидку руку”

Легка, смачна та ароматна капустяна запіканка з фаршем готується «на швидку руку» і без зайвих проблем. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Цибулина – 1 штука
  • Часник – 1 зубчик
  • Яйця – 3 штуки
  • Фарш – 500 г
  • Морква – 2 штуки
  • Капуста – 500 г
  • Сир – 100 г
  • Сіль та куркума – по 1 чайній ложці
  • Паприка та чорний перець – по 1/2 чайної ложки

Приготування:

Свіжу капусту дрібно нарізаємо та перекладаємо в миску. Додаємо до капусти дрібно нарізану цибулину та часник.

Натираємо на великій тертці моркву, додаємо яйця, сіль, куркуму, паприку та чорний перець. Викладаємо фарш та ретельно розмішуємо всі інгредієнти руками.

Деко застилаємо пергаментним папером і його змащуємо олією. Викладаємо підготовлену капустяну масу. Утрамбовуємо і відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку – на 25 хвилин.

Зверху посипаємо натертим на тертці сиром і запікаємо ще 5-10 хвилин.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…