Легка, смачна та ароматна капустяна запіканка з фаршем готується «на швидку руку» і без зайвих проблем. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Свіжу капусту дрібно нарізаємо та перекладаємо в миску. Додаємо до капусти дрібно нарізану цибулину та часник.
Натираємо на великій тертці моркву, додаємо яйця, сіль, куркуму, паприку та чорний перець. Викладаємо фарш та ретельно розмішуємо всі інгредієнти руками.
Деко застилаємо пергаментним папером і його змащуємо олією. Викладаємо підготовлену капустяну масу. Утрамбовуємо і відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку – на 25 хвилин.
Зверху посипаємо натертим на тертці сиром і запікаємо ще 5-10 хвилин.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…