Нове

Легка капустяна запіканка з фаршем “на швидку руку”

Легка, смачна та ароматна капустяна запіканка з фаршем готується «на швидку руку» і без зайвих проблем. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Цибулина – 1 штука
  • Часник – 1 зубчик
  • Яйця – 3 штуки
  • Фарш – 500 г
  • Морква – 2 штуки
  • Капуста – 500 г
  • Сир – 100 г
  • Сіль та куркума – по 1 чайній ложці
  • Паприка та чорний перець – по 1/2 чайної ложки

Приготування:

Свіжу капусту дрібно нарізаємо та перекладаємо в миску. Додаємо до капусти дрібно нарізану цибулину та часник.

Натираємо на великій тертці моркву, додаємо яйця, сіль, куркуму, паприку та чорний перець. Викладаємо фарш та ретельно розмішуємо всі інгредієнти руками.

Деко застилаємо пергаментним папером і його змащуємо олією. Викладаємо підготовлену капустяну масу. Утрамбовуємо і відправляємо в розігріту до 230 градусів духовку – на 25 хвилин.

Зверху посипаємо натертим на тертці сиром і запікаємо ще 5-10 хвилин.

Смачного!

Нове

Популярне