Хочете насолоджуватися смачною, швидкох, а головне, легкою їжею без величезної кількості калорій? Кабачки – ось що стане вашим ідеальним вибором. Мало того, що вони дуже корисні, так ще й відмінно поєднуються з багатьма продуктами, солодкими і солоними, тому що їх власний смак вже дуже невибагливий і простий. На жаль, кабачки багато хто недооцінює, особливо діти, яким, адже так просто не поясниш, що вони корисні.
Інгредієнти:
- кабачок середнього розміру
- курячий фарш (або будь-який інший) – 400 грам
- помідори (краще – консервовані, але можна і свіжі) – 3-4 штуки
- консервовані (або свіжі) огірки – 3-4 штуки
- твердий сир – 300 грам
- 2-3 зубчики часнику
- 2 маленькі цибулини
- зелень – за смаком
- сіль
- спеції
- оливкова олія
Приготування:
- Ретельно миємо овочі та зелень, чистимо.
- Кабачок нарізаємо кружечками будь-якого зручного вам розміру. Для краси можете скористатися фігурними формами.
- Нарізаємо фарш квадратиками.
- Розігріваємо сковороду і обсмажуємо наш фарш разом з кабачками і цибулею на оливковій олії.
- Отриману суміш акуратно викладаємо на широке плоске блюдо, викладаємо нарізану консервацію (або свіжі овочі), посипаємо зеленню і сиром (натертим на дрібній тертці).
- Подаємо з чорним хлібом, відвареною картоплею або рисом.
Це дуже легка і смачна закуска з кабачків, готувати її – всього п’ять хвилин. До речі, це блюдо можна їсти і ввечері, що є чималим плюсом для тих, хто худне.
Смачного!
Також читайте: РИС З БАКЛАЖАНАМИ – СМАЧНИЙ ГАРНІР ДО М’ЯСА АБО РИБИ