Проте, наскільки популярний і улюблений торт Наполеон, думаю можна і не говорити.
А ось як його приготувати, щоб легко, смачніше за покупне і нічого не треба замішувати і випікати в духовці.
Цей рецепт, якраз підійде тим, хто не любить поратися з випіканням або не вміє, а може просто шкода витрачати час. Лінивий Наполеон готується максимально просто, крем буквально тане, а сам тортик приємно похрумтить.
Інгредієнти:
Для крему:
Приготування:
У невелику каструльку розбиваємо яйця, змішуємо з цукром, борошном та ваніліном. Добре збовтуємо, розтираючи, щоб не залишилося грудочок.
Вливаємо молоко, віночком перемішуємо до однорідності. Ставимо на плиту і на вогні трохи менше середнього розігріваємо. Обов’язково постійно помішуємо лопаткою, щоб не чіплялося на дно. Зменшивши вогонь на малий, при постійному помішуванні доводимо до закипання (крем загусне) і проваривши кілька хвилин знімаємо з плити. Даємо охолонути, щоб крем став теплим.
Застилаємо папером дно та бортики форми. Ставимо поряд печиво і крем.
Вмочуючи листкове печиво в теплий крем, укладаємо його у форму. Уклавши один шар, трохи поливаємо їх зверху. Не шкодуємо крему. Таким чином використовуємо все печиво та крем. Поливаємо зверху кремом, що залишився, посипаємо подрібненим печивом.
Торт готовий. Все швидко і просто, зате як смачно.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…