Неймовірно смачний, ароматний та красивий медовик! Приготувати цей торт дуже просто! Коржі пропоную випекти за особливим рецептом. Коли вони просочаться соковитим кремом зі сметани та згущеного молока, то набудуть дуже приємного смаку.
Інгредієнти:
Для коржів:
Для крему:
Приготування:
Мед можна використовувати як рідкий, так і загуслий. У другому випадку його потрібно розтопити та змішати із содою. Потім додаємо до нього вершкове масло та розтоплюємо на повільному вогні.
В окремій мисці змішуємо курячі яйця та цукор.
Перемішуємо з вершковою масою, збиваючи її. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Воно буде рідким, як на млинці.
Розігріваємо сковороду з олією і готуємо по черзі коржі. Обсмажуємо їх із двох сторін до золотистого кольору.
Для крему змішуємо варене згущене молоко і сметану.
Готовим коржам даємо трохи охолонути і змащуємо їх по черзі кремом. Прикрашаємо торт на власний розсуд.
Даємо десерту настоятися в холодильнику щонайменше 3 години.
Виглядає такий Медовик дуже апетитно та святково! Десерт ще й смачний.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…