Нове

Ледачий медовик за 30 хвилин на сковороді

Неймовірно смачний, ароматний та красивий медовик! Приготувати цей торт дуже просто! Коржі пропоную випекти за особливим рецептом. Коли вони просочаться соковитим кремом зі сметани та згущеного молока, то набудуть дуже приємного смаку.

Інгредієнти:

Для коржів:

  • 3-4 ст. л. меду
  • 1,5 ч. л. соди
  • 110 г вершкового масла
  • 4 яйця
  • 100 г цукру (або 120 г)
  • 200 г борошна (10-11 ст. л. з гіркою)

Для крему:

  • Сметана 20% 200 г
  • варене згущене молоко 150 г

Приготування:

Мед можна використовувати як рідкий, так і загуслий. У другому випадку його потрібно розтопити та змішати із содою. Потім додаємо до нього вершкове масло та розтоплюємо на повільному вогні.

В окремій мисці змішуємо курячі яйця та цукор.

Перемішуємо з вершковою масою, збиваючи її. Всипаємо борошно і замішуємо тісто. Воно буде рідким, як на млинці.

Розігріваємо сковороду з олією і готуємо по черзі коржі. Обсмажуємо їх із двох сторін до золотистого кольору.

Для крему змішуємо варене згущене молоко і сметану.

Готовим коржам даємо трохи охолонути і змащуємо їх по черзі кремом. Прикрашаємо торт на власний розсуд.

Даємо десерту настоятися в холодильнику щонайменше 3 години.

Виглядає такий Медовик дуже апетитно та святково! Десерт ще й смачний.

Нове

Популярне