Вони чудово підходять для сніданку, а готуються за лічені хвилини. Пішли готувати.
Інгредієнти:
Приготування:
Отже, в яйце додаємо щіпку солі і трошки збиваємо. Далі сюди виливаємо молоко, знову збиваємо.
Потім потихеньку додаємо борошно.
Тепер залишилося додати сир натертий на великій тертці. Перемішуємо.
Тепер добре розігріту сковорідку змащуємо вершковим маслом (трошки) та виливаємо половину нашого тіста. Розрівнюємо лопаткою, у мене сковорідка діаметром 24 сантиметри.
У мене вийде з цієї кількості тіста два коржики. Все розрівняли, смажимо на середньому вогні. Як тільки все підрум’янилося, перевертаємо та обсмажуємо вже на іншому боці до готовності.
Коржик готовий, перекладаємо його в тарілку і починаємо смажити другий коржик. За бажання можете ще змастити вершковим маслом.
Друзі, виходить неймовірно смачний, сирний коржик, дуже м’який, ніжний. Ідеальний сніданок для любителів сиру, хто любить сир, від такого сніданку не відмовиться.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…