Такі коржики готувати одне задоволення. Все дуже просто і швидко, рецепт нашвидкуруч. Тому часто готую їх для перекушування і на сніданок теж встигаю.
Інгредієнти:
Приготування:
Беру яйця кімнатної температури та активно перемішую віночком. Збивати не потрібно, лише перемішати до появи легкої піни.
Додаю сіль та цукор. Вливаю молоко. Воно має бути теплим, але не гарячим. Ще раз перемішую віночком.
Всипаю борошно та розпушувач. Знову перемішую, щоб тісто було однорідним без грудочок. Тру на великій тертці будь-який сир. Ріжу зелену цибулю.
Відправляю в тісто та перемішую ложкою.
Сковороду змащую олією, розігріваю і викладаю на неї тісто з начинкою тією ж ложкою, розрівнюю.
Смажу на середньому вогні під кришкою по 4-5 хвилин із кожного боку. Коржики повинні підрум’янитися.
Кожен готовий коржик, поки він не охолонув, змащую вершковим маслом. Але це необов’язково.
Ось такі славні коржики виходять. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…