Готували сирний коржик на сковороді? Коржик виходить м’яким, пористим і дуже смачним. Такі коржики можуть бути повноцінним сніданком або вечерею.
Інгредієнти:
Приготування:
У мисці з’єднуємо яйце, цукор та сіль. Додаємо борошно з розпушувачем та молоко.
Перемішуємо, тісто має бути не дуже густе, по консистенції воно буде схоже на тісто для оладок.
На великій тертці натираємо сир та плавлений сир. Додаємо в тісто та перемішуємо.
Додаємо зелену цибулю та перемішуємо.
На сковорідку додаємо трохи рослинної олії та викладаємо коржик.
Готуємо на середньому вогні близько 10 хвилин під закритою кришкою. Верхня частина коржика має повністю схопитися, а нижня добре підрум’янитися.
Через 10 хвилин перевертаємо коржик за допомогою тарілки та готуємо ще приблизно 5 хвилин.
Це дуже смачно, тільки обов’язково візьміть сир, який добре плавиться.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…