Інгредієнти:
Приготування:
До кефіру додаємо сіль, соду, перемішуємо, щоб сода вступила в реакцію з кефіром.
Додаємо яйця, молоко і збиваємо все вінчиком.
Додаємо сир, натертий на великій тертці, перемішуємо та всипаємо борошно. Тісто виходить густувате, в’язке, повільно сповзає з лопатки.
Сковороду змащуємо олією. Ложкою викладаємо тісто, розрівнюємо по сковороді і смажимо коржики з двох сторін до золотистого кольору (з кожного боку ~ по 5 хвилин, під кришкою, на маленькому вогні).
Вихід 7 коржів діаметром 20 см.
Смачного!
Українська співачка KOLA відсвяткувала свій день народження масштабним концертом у київському "Палаці спорту" 19 жовтня.…
Скандально відома українська співачка Таїсія Повалій, яка зрадницьки переїхала до Росії, поділилася враженнями від життя…
Ароматний і зігрівальний напій — какао з пряним імбиром та мускатним горіхом. Ідеальний для холодних…
Цей легкий овочевий салат з бринзою — ідеальний вибір для швидкого перекусу або легкого обіду.…
Кокосово-мигдальне печиво — легкий десерт із насиченим ароматом кокосу і мигдалю, що тане в роті.…
Українська ведуча та акторка Даша Малахова відверто висловилася щодо мовного питання, яке, за її словами,…