Всі ми любимо голубці, але готувати їх особливого бажання не виникає. Тому я вам покажу як смачно і без особливих зусиль приготувати цю шикарну страву.
Страва дійсно готується дуже просто, ну а за смаком перевершить усі ваші очікування. Приготуйте голубці за нашим рецептом і порадуйте свою сім’ю смачною та простою вечерею.
Інгредієнти:
- Фарш свинячо-яловичий
- Капуста
- Рис відварений
- Цибуля
- Морква
- Томатна паста
- Сметана
- Яйце
- Сіль
- Перець
- Рослинна олія
- Зелень
Приготування:
Дрібно нарізаємо цибулю, шаткуємо капусту. На олії обсмажуємо нарізані овочі і додаємо терту на великій тертці моркву. На смак солимо і перемішуємо. У миску з фаршем розбиваємо одне яйце, додаємо відварений рис та часник. Вміст миски на смак солимо, перчимо і перемішуємо. Фарш добре змішуємо з обсмаженими овочами і формуємо невеликі котлетки. Котлетки викладаємо на сковороду.
Приступимо до приготування соусу. У сотейник з олією відправляємо томатну пасту і заливаємо гарячою водою. Соус солимо, додаємо трохи цукру та одну столову ложку сметани. Все перемішуємо. Соусом заливаємо котлетки та відправляємо в духовку. Запікаємо 30 хвилин при температурі 180 градусів. “Ліниві котлетки” викладаємо на тарілку, зверху поливаємо соусом, прикрашаємо зеленню і подаємо до столу.
Готуйте з нами та радуйте смачною їжею себе та своїх близьких. Смачного!