Відразу кажу я не прихильниця правильного харчування, тому можу собі дозволити іноді булочки до чаю або до холодного молока. Ну не буду Вас дражнити і швидше приступлю від слів до приготування.
Інгредієнти:
Приготування:
Мак заливаємо окропом на 20 хвилин для набухання. Родзинки залити теплою водою.
Тісто розкотити.
Відокремлюємо яєчний білок від жовтка.
У глибокій ємності збиваємо білок, цукор, далі додаємо набряклий мак і розмішуємо лопаткою, отриману суміш викладаємо на тісто і посипаємо родзинками.
Згортаємо тісто з начинкою в щільний рулет та нарізаємо на майбутні булочки.
Булочки викладаємо на лист застелений пергаментним папером або силіконовим килимком, змащуємо зверху збитим яєчним жовтком.
Відправляємо в розігріту до 180⁰ духовку на 20-25 хвилин.
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…