Відразу кажу я не прихильниця правильного харчування, тому можу собі дозволити іноді булочки до чаю або до холодного молока. Ну не буду Вас дражнити і швидше приступлю від слів до приготування.
Інгредієнти:
- Листкове тісто – 1 упаковка
- Мак – 150 г
- Куряче яйце – 1 шт
- Цукор – 50 г
- Родзинки – 100 г
Приготування:
Мак заливаємо окропом на 20 хвилин для набухання. Родзинки залити теплою водою.
Тісто розкотити.
Відокремлюємо яєчний білок від жовтка.
У глибокій ємності збиваємо білок, цукор, далі додаємо набряклий мак і розмішуємо лопаткою, отриману суміш викладаємо на тісто і посипаємо родзинками.
Згортаємо тісто з начинкою в щільний рулет та нарізаємо на майбутні булочки.
Булочки викладаємо на лист застелений пергаментним папером або силіконовим килимком, змащуємо зверху збитим яєчним жовтком.
Відправляємо в розігріту до 180⁰ духовку на 20-25 хвилин.
Смачного!!!