Нове

Ледачі булочки з маком, які зможе приготувати кожен

Відразу кажу я не прихильниця правильного харчування, тому можу собі дозволити іноді булочки до чаю або до холодного молока. Ну не буду Вас дражнити і швидше приступлю від слів до приготування.

Інгредієнти:

  • Листкове тісто – 1 упаковка
  • Мак – 150 г
  • Куряче яйце – 1 шт
  • Цукор – 50 г
  • Родзинки – 100 г

Приготування:

Мак заливаємо окропом на 20 хвилин для набухання. Родзинки залити теплою водою.

Тісто розкотити.

Відокремлюємо яєчний білок від жовтка.

У глибокій ємності збиваємо білок, цукор, далі додаємо набряклий мак і розмішуємо лопаткою, отриману суміш викладаємо на тісто і посипаємо родзинками.

Згортаємо тісто з начинкою в щільний рулет та нарізаємо на майбутні булочки.

Булочки викладаємо на лист застелений пергаментним папером або силіконовим килимком, змащуємо зверху збитим яєчним жовтком.

Відправляємо в розігріту до 180⁰ духовку на 20-25 хвилин.

Смачного!!!

Нове

Популярне