Це треба готувати обов’язково! Смачно, швидко, ситно та просто! Буквально 10 хвилин та найсмачніше хачапурі у вас на столі.
Інгредієнти:
Додатково:
Приготування:
Змішуємо в мисці 1 яйце і щіпку солі за допомогою вінчика. Тепер додаємо 1 склянку молока кімнатної температури, перемішуємо.
Висипаємо 1 склянку борошна (160 г) та 1/4 ч.л. соди. Перемішуємо тісто лопаткою до однорідності.
Тепер до тіста додаємо тертий на великій тертці сир і знову перемішуємо.
Сир можна брати будь-який твердий, моцарелу, сулугуні. Так само смачно з будь-яким.
Сковороду змащуємо невеликим шматочком вершкового масла, перекладаємо сирне тісто і розрівнюємо його. Накриваємо кришкою та смажимо на слабкому вогні близько 10 хвилин.
Потім перевертаємо хачапурі на іншу сковороду та обсмажуємо його з другого боку, також накривши кришкою хвилин 5.
Наше хачапурі готове. Змащуємо його зверху вершковим маслом та нарізаємо на шматочки. Їмо гарячим.
Це дуже смачно, ситно та просто! За бажання в тісто можна додати дрібнонарізаний бекон або шинку, подрібнені пір’їни зеленої цибулі.
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…