Сьогодні ми з вами приготуємо цікавий продукт фарширований лаваш грибами. Що таке лаваш? Це прісний вірменський хліб, і він завоював свою популярність в кулінарному середовищі. Його можна використовувати в приготуванні різних страв.
Начинку для фарширування можна використовувати різну, м’ясну, рибну, грибну, фруктову, овочеву, і так до нескінченності.
Інгредієнти:
Приготування:
Смачного!
Також читайте: САЛАТ “КАПРИЗ” З ПЕЧІНКОЮ: НАЙПОПУЛЯРНІШЕ БЛЮДО В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…