Сьогодні ми з вами приготуємо цікавий продукт фарширований лаваш грибами. Що таке лаваш? Це прісний вірменський хліб, і він завоював свою популярність в кулінарному середовищі. Його можна використовувати в приготуванні різних страв.
Начинку для фарширування можна використовувати різну, м’ясну, рибну, грибну, фруктову, овочеву, і так до нескінченності.
Інгредієнти:
- Лаваш
- Сир твердий 300 г
- Гриби 400 г
- Крабові палички 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста 1-2 шт.
- Майонез
- Соняшникова олія для смаження грибів
- Цибуля зелена
Приготування:
- Отже, для приготування нашої страви, спочатку приготуємо начинку. В першу чергу ми беремо гриби і дрібно нарізаємо їх. Кладемо на сковороду і обсмажуємо. Так само і цибулю дрібно нарізаємо, і її треба замаринувати. Для цього розведемо оцет наполовину з водою і заллємо цибулю, злегка покривши її.
- Твердий сир можна натерти на тертці, а можна нарізати шматочками. У нашому випадку ми нарізаємо шматочками.
- Крабові палички розрізаємо вздовж і також нарізаємо шматочками.
- Капусту, бажано молоду, ми дрібно шаткуємо.
- Ну, ось і прийшла черга відповідального моменту. Розгортаємо на столі наш лаваш і наносимо на нього невеликий шар майонезу.
- Першими у нас будуть смажені гриби, розкладаємо їх, потім наносимо зверху мариновану цибулю. Зверху цибулі у нас йдуть в черзі крабові палички, і на завершення посипаємо рівномірно капустою. Трошки солимо.
- Тепер його треба акуратно згорнути в рулет. Зеленими стеблинками від цибулі треба перев’язати його, щоб розрізавши на порції, наш рулет тримався і не розпадався.
- Ось і вся процедура. Важкого тут немає нічого, начинку ви можете використовувати будь-яку, як в кількості, так і в різноманітності.
Смачного!
Також читайте: САЛАТ “КАПРИЗ” З ПЕЧІНКОЮ: НАЙПОПУЛЯРНІШЕ БЛЮДО В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ