Нове

Лаваш з грибною начинкою

Сьогодні ми з вами приготуємо цікавий продукт фарширований лаваш грибами. Що таке лаваш? Це прісний вірменський хліб, і він завоював свою популярність в кулінарному середовищі. Його можна використовувати в приготуванні різних страв.

Начинку для фарширування можна використовувати різну, м’ясну, рибну, грибну, фруктову, овочеву, і так до нескінченності.

Інгредієнти:

  • Лаваш
  • Сир твердий 300 г
  • Гриби 400 г
  • Крабові палички 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Капуста 1-2 шт.
  • Майонез
  • Соняшникова олія для смаження грибів
  • Цибуля зелена

Приготування: 

  • Отже, для приготування нашої страви, спочатку приготуємо начинку. В першу чергу ми беремо гриби і дрібно нарізаємо їх. Кладемо на сковороду і обсмажуємо. Так само і цибулю дрібно нарізаємо, і її треба замаринувати. Для цього розведемо оцет наполовину з водою і заллємо цибулю, злегка покривши її.
  • Твердий сир можна натерти на тертці, а можна нарізати шматочками. У нашому випадку ми нарізаємо шматочками.
  • Крабові палички розрізаємо вздовж і також нарізаємо шматочками.
  • Капусту, бажано молоду, ми дрібно шаткуємо.
  • Ну, ось і прийшла черга відповідального моменту. Розгортаємо на столі наш лаваш і наносимо на нього невеликий шар майонезу.
  • Першими у нас будуть смажені гриби, розкладаємо їх, потім наносимо зверху мариновану цибулю. Зверху цибулі у нас йдуть в черзі крабові палички, і на завершення посипаємо рівномірно капустою. Трошки солимо.
  • Тепер його треба акуратно згорнути в рулет. Зеленими стеблинками від цибулі треба перев’язати його, щоб розрізавши на порції, наш рулет тримався і не розпадався.
  • Ось і вся процедура. Важкого тут немає нічого, начинку ви можете використовувати будь-яку, як в кількості, так і в різноманітності.

Смачного!

Також читайте: САЛАТ “КАПРИЗ” З ПЕЧІНКОЮ: НАЙПОПУЛЯРНІШЕ БЛЮДО В КАФЕ І РЕСТОРАНАХ

Нове

Популярне