Курячий рулет – натуральний м’ясний продукт у домашніх умовах. Рулет готується дуже просто, для його приготування знадобляться найпростіші та найдоступніші продукти. І незважаючи на всю простоту приготування, страва виходить дуже смачною!
Інгредієнти:
Приготування:
Філе курки добре вимити, обсушити та нарізати кубиками.
В окремому посуді змішати желатин, паприку та чорний перець.
Куряче філе посолити та додати спеції. Добре перемішати.
Перекласти філе у рукав чи пакет для запікання.
Можна загорнути у фольгу.
Рулет запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин.
Рулет дістати з духовки, розрізати рукав для запікання. І дати охолонути до кімнатної температури.
Потім прибрати у холодильник на 1-2 години.
Готовий рулет нарізати на порційні шматочки і подавати до столу!
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…