Курячий рулет – натуральний м’ясний продукт у домашніх умовах. Рулет готується дуже просто, для його приготування знадобляться найпростіші та найдоступніші продукти. І незважаючи на всю простоту приготування, страва виходить дуже смачною!
Інгредієнти:
- Філе курки – 700-750 г
- Желатин – 30 г
- Паприка мелена солодка – 1-2 ч.л.
- Часник – за бажанням
- Перець чорний – за смаком
- Сіль за смаком
Приготування:
Філе курки добре вимити, обсушити та нарізати кубиками.
В окремому посуді змішати желатин, паприку та чорний перець.
Куряче філе посолити та додати спеції. Добре перемішати.
Перекласти філе у рукав чи пакет для запікання.
Можна загорнути у фольгу.
Рулет запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин.
Рулет дістати з духовки, розрізати рукав для запікання. І дати охолонути до кімнатної температури.
Потім прибрати у холодильник на 1-2 години.
Готовий рулет нарізати на порційні шматочки і подавати до столу!
Смачного!