Нове

Курячий рулет у рукаві. Простий рецепт приготування

Курячий рулет – натуральний м’ясний продукт у домашніх умовах. Рулет готується дуже просто, для його приготування знадобляться найпростіші та найдоступніші продукти. І незважаючи на всю простоту приготування, страва виходить дуже смачною!

Інгредієнти:

  • Філе курки – 700-750 г
  • Желатин – 30 г
  • Паприка мелена солодка – 1-2 ч.л.
  • Часник – за бажанням
  • Перець чорний – за смаком
  • Сіль за смаком

Приготування:

Філе курки добре вимити, обсушити та нарізати кубиками.

В окремому посуді змішати желатин, паприку та чорний перець.

Куряче філе посолити та додати спеції. Добре перемішати.

Перекласти філе у рукав чи пакет для запікання.

Можна загорнути у фольгу.

Рулет запікати у попередньо розігрітій до 180 градусів духовці 45 хвилин.

Рулет дістати з духовки, розрізати рукав для запікання. І дати охолонути до кімнатної температури.

Потім прибрати у холодильник на 1-2 години.

Готовий рулет нарізати на порційні шматочки і подавати до столу!

Смачного!

Нове

Популярне