Цей пиріг робиться дуже просто і можна віднести до заливних, але є одна відмінність – начинку викладаємо не окремо, а змішуємо з тістом і так запікаємо.
Виходить цікаво і, звичайно, смачно. М’яса в такому пирозі багато, а ось тіста навпаки.
Інгредієнти:
Приготування:
Наперед відварене м’ясо нарізати дрібним кубиком. Шматок сиру натерти в окрему тарілочку.
Все замішується швидко, тому відразу треба включити духовку розігрітися на 190 градусів.
У глибокому посуді змішати молоко з яйцями, щіпкою солі. Всипати борошно та розпушувач. Перемішати, розтираючи грудочки.
Додати до рідкого тіста нарізане м’ясо, тертий сир та добре перемішати, щоб рівномірно розподілилися всі інгредієнти.
Вилити суміш для пирога в змащену олією форму. Поставити в уже розігріту духовку. Час випікання приблизно 35 хвилин. Може навіть менше 25-30 – це залежить від того, як гріє ваша духовка.
На час готовності пиріг трохи підніметься, зарум’яниться, а по кухні розноситься такий апетитний аромат.
Готовому пирогу, коли дістали з духовки, треба обов’язково дати охолонути. Нарізати, коли буде теплим. Смачний, ніжний, тіста небагато, але достатньо, щоб тримати начинку. Відмінний рецепт простої та смачної домашньої випічки, щоб не морочитися з довгим приготуванням.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…