Цей пиріг робиться дуже просто і можна віднести до заливних, але є одна відмінність – начинку викладаємо не окремо, а змішуємо з тістом і так запікаємо.
Виходить цікаво і, звичайно, смачно. М’яса в такому пирозі багато, а ось тіста навпаки.
Інгредієнти:
Приготування:
Наперед відварене м’ясо нарізати дрібним кубиком. Шматок сиру натерти в окрему тарілочку.
Все замішується швидко, тому відразу треба включити духовку розігрітися на 190 градусів.
У глибокому посуді змішати молоко з яйцями, щіпкою солі. Всипати борошно та розпушувач. Перемішати, розтираючи грудочки.
Додати до рідкого тіста нарізане м’ясо, тертий сир та добре перемішати, щоб рівномірно розподілилися всі інгредієнти.
Вилити суміш для пирога в змащену олією форму. Поставити в уже розігріту духовку. Час випікання приблизно 35 хвилин. Може навіть менше 25-30 – це залежить від того, як гріє ваша духовка.
На час готовності пиріг трохи підніметься, зарум’яниться, а по кухні розноситься такий апетитний аромат.
Готовому пирогу, коли дістали з духовки, треба обов’язково дати охолонути. Нарізати, коли буде теплим. Смачний, ніжний, тіста небагато, але достатньо, щоб тримати начинку. Відмінний рецепт простої та смачної домашньої випічки, щоб не морочитися з довгим приготуванням.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…