Нове

Курячий легкий пиріг, в якому багато м’яса – швидкий і дуже смачний

Цей пиріг робиться дуже просто і можна віднести до заливних, але є одна відмінність – начинку викладаємо не окремо, а змішуємо з тістом і так запікаємо.

Виходить цікаво і, звичайно, смачно. М’яса в такому пирозі багато, а ось тіста навпаки.

Інгредієнти:

  • Заздалегідь відварене філе курячої грудки або іншої частини – 300 г
  • 50-60 г твердого сиру
  • 150 мл молока
  • 2 яйця
  • Пакетик розпушувача
  • 4 столові ложки борошна (з гіркою)
  • Молотий перець, сіль – додаєте до смаку. Добре до цього рецепту підходять приправи – наприклад, італійська суміш.

Приготування:

Наперед відварене м’ясо нарізати дрібним кубиком. Шматок сиру натерти в окрему тарілочку.

Все замішується швидко, тому відразу треба включити духовку розігрітися на 190 градусів.

У глибокому посуді змішати молоко з яйцями, щіпкою солі. Всипати борошно та розпушувач. Перемішати, розтираючи грудочки.

Додати до рідкого тіста нарізане м’ясо, тертий сир та добре перемішати, щоб рівномірно розподілилися всі інгредієнти.

Вилити суміш для пирога в змащену олією форму. Поставити в уже розігріту духовку. Час випікання приблизно 35 хвилин. Може навіть менше 25-30 – це залежить від того, як гріє ваша духовка.

На час готовності пиріг трохи підніметься, зарум’яниться, а по кухні розноситься такий апетитний аромат.

Готовому пирогу, коли дістали з духовки, треба обов’язково дати охолонути. Нарізати, коли буде теплим. Смачний, ніжний, тіста небагато, але достатньо, щоб тримати начинку. Відмінний рецепт простої та смачної домашньої випічки, щоб не морочитися з довгим приготуванням.

Смачного!

Нове

Популярне