Для приготування такої курки буде потрібно всього 3 простих продукти (плюс спеції і сіль). Курку запікаю в духовці відкритим способом, і вона завжди виходить неймовірно ніжна і смачна. Щоб надати їй гарний апетитний колір, використовую дуже простий прийом.
Інгредієнти:
Приготування:
Посипаємо стегна сіллю, меленим перцем і викладаємо в миску.
Цибулю нарізаємо тонкими півкільцями або пір’ям, тиснемо рукою на дошці до виділення соку і відправляємо до курки.
Вливаємо кефір (у мене 3,2%).
Ще трохи зверху солимо і перчимо. Добре перемішуємо, накриваємо і відправляємо в холодильник на 4 години (краще залишити на ніч). Маринад складається всього з 2 продуктів.
Виймаємо стегна з кефіру і викладаємо у форму (цибулю не використовуємо).
Щоб при запіканні у курки вийшла яскрава апетитна скоринка, посипаємо її солодкою паприкою і за допомогою кисті розподіляємо по всій поверхні шматочків. Ставимо в духовку при 180 градусів на 40 хвилин.
Блюдо пахне приголомшливо. Ось така красива і соковита курка виходить.
Готову курку перекладаємо на тарілку і відразу подаємо з улюбленим гарніром. За рахунок кефіру і цибулі курка стає неймовірно ніжна і смачна.
Смачного!!!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…