Курячі крильця приготовані за цим рецептом смачні самі по собі, їх можна подати з соусом барбекю, але сьогодні я приготую медово-часниковий соус.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі крила розрізаю на 3 частини по суглобах. Найменшу частину не використовую, вона хороша для бульйону.
Рекомендую, наносити спеції на курячі крила викладені на плоскій поверхні, мені здається так легше стежити за рівномірною кількістю спецій.
Далі в глибокій мисці активно перемішую і додаю трохи соняшникової, або оливкової олії, і при необхідності додаю ще спеції.
Дуже важливий момент при приготуванні крилець в духовці – розділити їх на групи. Так краще контролювати процес приготування. Я використовую 2 окремих дека.
Крила викладаю на пергаментний папір, фольгу не рекомендую використовувати, крила можуть пристати до фольги.
Відправляю в духовку на температуру 220 градусів на 30 хвилин. Через 15 хвилин перевертаю. Звичайно, час приготування може варіюватися від розміру крилець,.
Для соусу змішаю всі інгредієнти:
Через 30 хвилин, за допомогою пензлика змащую крильця соусом і відправляю в духовку на 5-7 хвилин.
Температуру в духовці можете збільшити, або включити верхній нагрів. Дуже важливо стежте, щоб часник не підгорів.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…