Рецепт дуже незвичайних курячих котлет. Як м’ясо можна використовувати філе або будь-яку м’якуш курки, відокремлену від кістки. Також такі котлети можна приготувати з свинини, виходить теж дуже смачно. До м’яса додаємо сир і кілька видів овочів. Сир при смаженні повністю розплавляється, роблячи котлети соковитими, м’якими і ароматними.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе промийте, наріжте дрібними кубиками, помістіть в глибоку ємність.
Помідор також наріжте невеликими кубиками. Помідор не повинен бути надто соковитим і м’яким, щоб не було зайвої вологи. Свіжу зелень дрібно наріжте ножем. Помідори і зелень помістіть до курки.
Твердий сир наріжте маленькими кубиками. З консервованої кукурудзи злийте маринад. Сир і кукурудзу додайте в ємність з вмістом.
Вбийте одне яйце, приправити сіллю, меленим перцем і копченою паприкою. Паприка зі смаком і ароматом копченостей просто ідеально вписується в використовуваний набір продуктів.
Додайте сметану, всипте рисову муку. Рисове борошно можна замінити пшеничним.
Всі компоненти ретельно перемішайте, отримуючи густу масу для котлет.
На вогонь встановіть сковороду, поверхню змастіть олією, розігрійте. Столовою ложкою в олію викладіть приготовлену суміш, формуючи круглі коржі.
Смажте котлети на помірному вогні з двох сторін приблизно по 7 хвилин до придбання рум’яної скоринки. Сковороду прикрийте кришкою.
Котлети подайте на стіл разом з соусом або гарніром.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…