Готуємо смачні курячі котлети з овочами у духовці. У фарш ми додаватимемо моркву та молоді кабачки. Для фаршу краще брати філе стегна, тоді котлети вийдуть дуже соковитими.
Інгредієнти:
Інгредієнти:
Дрібно ріжемо цибулю і натираємо моркву. Усе разом обсмажуємо до м’якості.
Тремо кабачок на великій тертці. Віджимаємо зайву рідину.
До фаршу додаємо натертий кабачок, обсмажену цибулю з морквою та яйце. Додаємо сіль та спеції, наприклад, паприку та сушений часник.
Мокрими руками формуємо наші котлетки. Запікаємо у духовці при 180 градусах 30 хвилин.
Наші соковиті, смачні курячі котлети готові! Можна подавати разом з овочами як вечерю, або доповнити гарніром з круп (гречка, булгур) і подавати на обід. Впевнений, що вони сподобаються всім і за кілька хвилин просто зникнуть зі столу! Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…