Коли зовсім мало часу на приготування, а хочеться, щоб вечеря була смачною.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі ніжки викладаємо у тарілку. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, поливаємо олією і ретельно перемішуємо руками.
Розігріваємо сковороду, вливаємо вершкове масло, викладаємо зубчики часнику, обсмажуємо та прибираємо зі сковороди.
Викладаємо курячі ніжки, додаємо вершкове масло і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки. Перекладаємо ніжки у форму для запікання.
У суху сковороду додаємо борошно і трохи обсмажуємо. Потім викладаємо вершкове масло і змішуємо із борошном.
Вливаємо курячий бульйон (або воду), перемішуємо та вливаємо вершки, знову перемішуємо. Всипаємо сіль, чорний мелений перець і добре перемішуємо.
Знімаємо з вогню та заливаємо курячі ніжки.
Посипаємо пармезаном і випікаємо 30 хвилин, при температурі 180 градусів. Прикрашаємо кропом та подаємо до столу!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…