Коли зовсім мало часу на приготування, а хочеться, щоб вечеря була смачною.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячі ніжки викладаємо у тарілку. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, поливаємо олією і ретельно перемішуємо руками.
Розігріваємо сковороду, вливаємо вершкове масло, викладаємо зубчики часнику, обсмажуємо та прибираємо зі сковороди.
Викладаємо курячі ніжки, додаємо вершкове масло і обсмажуємо з усіх боків до золотистої скоринки. Перекладаємо ніжки у форму для запікання.
У суху сковороду додаємо борошно і трохи обсмажуємо. Потім викладаємо вершкове масло і змішуємо із борошном.
Вливаємо курячий бульйон (або воду), перемішуємо та вливаємо вершки, знову перемішуємо. Всипаємо сіль, чорний мелений перець і добре перемішуємо.
Знімаємо з вогню та заливаємо курячі ніжки.
Посипаємо пармезаном і випікаємо 30 хвилин, при температурі 180 градусів. Прикрашаємо кропом та подаємо до столу!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…