Якщо ви любите куряче філе, дуже рекомендую приготувати цю страву. Поєднання ніжного м’яса, соковитої груші та сиру, просто ідеальне. Спробувавши раз ви завжди повертатиметеся до цієї страви.
Інгредієнти:
Приготування:
Філе миємо, обсушуємо і знімаємо шкірку, далі робимо в надрізи проти волокон, обмазуємо грудку аджикою з усіх боків.
Потім грудку перекладаємо в змащену олією форму і начиняємо розрізи філе, тонкими пластинками груші та сиру.
Зверху ще раз обмазуємо аджикою.
І запікаємо при температурі 190-200 градусів приблизно 50 хвилин.
Ніжне соковите філе готове. Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…