Нове

Куряче філе, запечене з грушею та сиром

Якщо ви любите куряче філе, дуже рекомендую приготувати цю страву. Поєднання ніжного м’яса, соковитої груші та сиру, просто ідеальне. Спробувавши раз ви завжди повертатиметеся до цієї страви.

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 1 шт
  • Аджика – 3 ст.л.
  • Груша – 3,4 шт
  • Сир – 70 г
  • Сіль, перець за смаком

Приготування:

Філе миємо, обсушуємо і знімаємо шкірку, далі робимо в надрізи проти волокон, обмазуємо грудку аджикою з усіх боків.

Потім грудку перекладаємо в змащену олією форму і начиняємо розрізи філе, тонкими пластинками груші та сиру.

Зверху ще раз обмазуємо аджикою.

І запікаємо при температурі 190-200 градусів приблизно 50 хвилин.

Ніжне соковите філе готове. Смачного!

Нове

Популярне