Якщо ви любите куряче філе, дуже рекомендую приготувати цю страву. Поєднання ніжного м’яса, соковитої груші та сиру, просто ідеальне. Спробувавши раз ви завжди повертатиметеся до цієї страви.
Інгредієнти:
- Куряче філе – 1 шт
- Аджика – 3 ст.л.
- Груша – 3,4 шт
- Сир – 70 г
- Сіль, перець за смаком
Приготування:
Філе миємо, обсушуємо і знімаємо шкірку, далі робимо в надрізи проти волокон, обмазуємо грудку аджикою з усіх боків.
Потім грудку перекладаємо в змащену олією форму і начиняємо розрізи філе, тонкими пластинками груші та сиру.
Зверху ще раз обмазуємо аджикою.
І запікаємо при температурі 190-200 градусів приблизно 50 хвилин.
Ніжне соковите філе готове. Смачного!