Рецепти

Куряче філе з грибами в перці: з простих продуктів

Готується така страва із простих продуктів. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Гриби – 200 г
  • Куряча грудка – 250 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Чорний перець та сіль
  • Вершкове масло – 20 г
  • Сметана – 100 г
  • Паприка – 2 штуки
  • Сир – 100 г

Приготування:

Гриби дрібно нарізаємо на кубики і обсмажуємо на олії.

Курячі грудки нарізаємо на маленькі шматочки, цибулю дрібненько нарізаємо і відправляємо все в сковороду до грибів. Додаємо солі, перцю та розмішуємо.

Кладемо шматочок вершкового масла, розмішуємо і обсмажуємо все до золотистості.

Викладаємо сметану, перемішуємо і перекладаємо в миску (даємо охолонути).

Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо насіння.

У начинку, що остигнула, натираємо сир на великій тертці і розмішуємо.

Кладемо начинку в перці і перекладаємо у форму, змащену олією. Зверху поливаємо сметаною і запікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Потім зверху кладемо натертий сир і запікаємо ще 5 хвилин при 200 градусах.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…