Готується така страва із простих продуктів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Гриби дрібно нарізаємо на кубики і обсмажуємо на олії.
Курячі грудки нарізаємо на маленькі шматочки, цибулю дрібненько нарізаємо і відправляємо все в сковороду до грибів. Додаємо солі, перцю та розмішуємо.
Кладемо шматочок вершкового масла, розмішуємо і обсмажуємо все до золотистості.
Викладаємо сметану, перемішуємо і перекладаємо в миску (даємо охолонути).
Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо насіння.
У начинку, що остигнула, натираємо сир на великій тертці і розмішуємо.
Кладемо начинку в перці і перекладаємо у форму, змащену олією. Зверху поливаємо сметаною і запікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Потім зверху кладемо натертий сир і запікаємо ще 5 хвилин при 200 градусах.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…