Готується така страва із простих продуктів. Ділюсь рецептом.
Інгредієнти:
Приготування:
Гриби дрібно нарізаємо на кубики і обсмажуємо на олії.
Курячі грудки нарізаємо на маленькі шматочки, цибулю дрібненько нарізаємо і відправляємо все в сковороду до грибів. Додаємо солі, перцю та розмішуємо.
Кладемо шматочок вершкового масла, розмішуємо і обсмажуємо все до золотистості.
Викладаємо сметану, перемішуємо і перекладаємо в миску (даємо охолонути).
Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо насіння.
У начинку, що остигнула, натираємо сир на великій тертці і розмішуємо.
Кладемо начинку в перці і перекладаємо у форму, змащену олією. Зверху поливаємо сметаною і запікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.
Потім зверху кладемо натертий сир і запікаємо ще 5 хвилин при 200 градусах.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…