Нове

Куряче філе з грибами в перці: з простих продуктів

Готується така страва із простих продуктів. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Гриби – 200 г
  • Куряча грудка – 250 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Чорний перець та сіль
  • Вершкове масло – 20 г
  • Сметана – 100 г
  • Паприка – 2 штуки
  • Сир – 100 г

Приготування:

Гриби дрібно нарізаємо на кубики і обсмажуємо на олії.

Курячі грудки нарізаємо на маленькі шматочки, цибулю дрібненько нарізаємо і відправляємо все в сковороду до грибів. Додаємо солі, перцю та розмішуємо.

Кладемо шматочок вершкового масла, розмішуємо і обсмажуємо все до золотистості.

Викладаємо сметану, перемішуємо і перекладаємо в миску (даємо охолонути).

Солодкі перці розрізаємо навпіл і вирізаємо насіння.

У начинку, що остигнула, натираємо сир на великій тертці і розмішуємо.

Кладемо начинку в перці і перекладаємо у форму, змащену олією. Зверху поливаємо сметаною і запікаємо 15 хвилин при температурі 200 градусів.

Потім зверху кладемо натертий сир і запікаємо ще 5 хвилин при 200 градусах.

Смачного!

Нове

Популярне