Рецепти

Куряче філе з броколі у вершковому соусі

Смачна страва з курячого філе з броколі у вершковому соусі. Виходить неймовірний ніжний смак, а продукти мінімальні. Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

  • Броколі – 300 г
  • Куряче філе – 300 г
  • Цибуля – 1 штука
  • Вершкове масло – 15 г
  • Чорний перець та сіль – на свій смак
  • Сметана – 200 г
  • Вода – 50 г
  • Орегано (за бажанням)
  • Часник – 1 зубчик (за бажанням)
  • Пармезан – 20 г

Приготування:

Броколі нарізаємо і відварюємо в підсоленій воді одну хвилину.

Куряче філе нарізаємо на шматочки невеликого розміру і обсмажуємо на олії.

Додаємо дрібно нарізану цибулю, вершкове масло, посипаємо сіллю, чорним перцем, перемішуємо і смажимо до готовності.

Викладаємо броколі, сметану, вливаємо воду та перемішуємо.

Додаємо подрібнений часник, посипаємо орегано, пармезаном і перемішуємо.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…