Навіть не думала, що замість кляру, при обсмажуванні курячого філе, можна приготувати ніжну, повітряну білкову “шубку”. Що додало всім відомому блюду, якусь пікантність і, звичайно, незвичайність, та й калорій менше стало, тут вже, напевно, і не посперечаєшся. Борошно при приготуванні цієї страви не використовується зовсім.
Складові:
Спеції можна використовувати, абсолютно будь-які, які подобаються – за бажанням і смаком. Я додала приправу «для м’яса» і чорний мелений перець.
Приготування:
Важливо: зверніть увагу, в м’ясо кладуть тільки жовтки, а з білків далі будемо готувати «шубку», тому їх потрібно відокремити в іншу, обов’язково, суху і чисту посуду.
Порада: якщо хочете, щоб білки добре і швидко збилися до щільної і стійкої піни, то використовуйте їх тільки добре охолодженими, тобто відразу з холодильника.
Дуже смачно – зверху ніжна і повітряна білкова маса, а всередині соковита, абсолютно готова куряча грудка.
Також читайте: НІЖНА СВИНИНА З ГРИБАМИ В СМЕТАННОМУ СОУСІ
У родині відомого українського ведучого та гумориста Андрія Бєднякова сьогодні особливий день — його донька…
Українська співачка Dakooka опинилася в центрі скандалу через несподівану співпрацю з російським гуртом, що викликало…
Котлети з щуки зі смаженою цибулею — чудова страва для тих, хто любить рибні страви.…
Соте з баклажанів — це легка та смачна страва, яка ідеально підходить для літнього обіду…
Салат з крабовими паличками — це легка та швидка у приготуванні страва, яка відмінно підходить…
Учасник відомого українського гурту Quest Pistols Антон Савлєпов вперше публічно розповів про трагедію в його…