Рецепти

Куряче філе в медовому соусі

Швидко та легко! Ділюсь рецептом.

Інгредієнти:

Куряча грудка – 300 г
Сіль та чорний перець – на свій смак
Кукурудзяний крохмаль – 1/2 столової ложки
Часник – 1 зубчик
Соєвий соус – 2 столові ложки
Лимонний сік – 1 столова ложка
Мед – 1 столова ложка
Петрушка – за бажанням

Приготування:

Курячі грудки ріжемо на шматки невеликого розміру і перекладаємо в глибоку ємність. Посипаємо сіллю, чорним меленим перцем, насипаємо кукурудзяного крохмалю і добре все змішуємо.

Розігріваємо сковорідку, наливаємо олію, викладаємо курячі шматочки і смажимо до золотистого кольору.

Посипаємо дрібно нарубаним часником, перемішуємо.

Наливаємо соєвий соус, лимонний сік, мед і знову ретельно перемішуємо. Готуємо одну хвилину та знімаємо з вогню.

При подачі посипаємо подрібненою петрушкою.

Смачного!

Останні новини

“Мама” Вєрки Сердючки Білоконь поділилась кадрами з чоловіком

Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…

Анна Трінчер заспівала на концерті разом з ветераном війни

Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…

Смачний лінивий оселедець під шубою

Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…

Смачні домашні іриски

Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…

Смачне та легке суфле з гарбуза

Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…

Максим Галкін поділився знімками в українському музеї

Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…