Нове

Куряче філе в духовці під шубою з моркви та сиру: неймовірно ароматна, смачна і ніжна страва

Ділюсь дуже простим рецептом приготування курячого філе в духовці. Підійде як на вечерю, так і на обід на додаток з будь-яким гарніром. Сподобається всім, це точно! І без шкоди для фігури.

Інгредієнти:

  • Філе куряче – 500 г
  • Морква – 1 шт
  • Сир – 150 г
  • Часник – 2 зубчики
  • Сметана нежирна – 150 г
  • Сіль, перець – за смаком

Приготування:

Філе нарізаємо вздовж і злегка відбиваємо. Солимо, перчимо.

На великій тертці тремо моркву і сир. Дрібно нарізаємо часник. Змішуємо в глибокій мисці та заправляємо сметаною. Солимо за смаком.

Змащуємо злегка форму та викладаємо філе. Зверху філе викладаємо морквяно-сирну масу.

Відправляємо запікатися у духовку на 35 хвилин при 180 градусах.

Наше куряче філе готове! Подавайте на стіл поки що гаряче! Смачного!

Нове

Популярне