Нове

Куряче філе у вершково-лимонному соусі

Інгредієнти:

  • Куряче філе – 600 г
  • Сіль та чорний перець
  • Часник сухий
  • Солодка паприка
  • Оливкова олія
  • Вершкове масло – 10 г + 15 г
  • Часник – 3 зубчики
  • Вершки – 200 г
  • Вода – 50 г
  • Базилік
  • Пармезан – 20 г
  • Лимонний сік – 30 г

Приготування:

Куряче філе ріжемо навпіл, посипаємо сіллю і перцем.

Посипаємо солодкою паприкою, сухим часником і поливаємо оливковою олією. Робимо так з обох боків.

Розігріту сковорідку поливаємо олією і кладемо вершкове масло. Викладаємо підготовлені грудки та обсмажуємо з обох боків до золотистої скоринки.

Знімаємо з вогню та викладаємо у форму для запікання.

На суху, чисту сковороду викладаємо вершкове масло та обсмажуємо розчавлений часник на повільному вогні.

Забираємо часник, заливаємо сковороду вершками та водою. Посипаємо сіллю, базиліком, чорним перцем, пармезаном і перемішуємо.

Варимо до закипання та вливаємо лимонний сік.

Заливаємо курячі грудки і ставимо запікатися на 20 хв при ста вісімдесяти градусах.

При подачі посипаємо дрібно нарізаною петрушкою.

Смачного!

Нове

Популярне