Куряче філе в сирній скоринці готується досить просто і дуже швидко. М’ясо всередині залишається соковитим, а хрумка скоринка (тут вона виходить саме такою) надасть йому незвичайного смаку. Куряче філе легко можна замінити на філе індички, з ним страва вийде не менш смачною.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини та злегка відбиваємо. Якщо берете індичку, її потрібно тонко нарізати. Філе солимо, перчимо, за бажанням можна додати улюблених спецій і помаринувати в них пів години філе.
Яйце збиваємо вилкою без фанатизму. Сир натираємо на тертці і змішуємо з панірувальними сухарями. Сир краще вибирати твердий (в ідеалі пармезан), але смачно буде з будь-яким, я намагалася робити з різними.
Далі поетапно філе спочатку обвалюємо в борошні, потім обмочуємо в яйці і нарешті обвалюємо в суміші сухарів та сиру.
Викладаємо на розігріту сковороду, змащену олією та обсмажуємо хвилин по 5-7 з кожного боку до готовності. Сковороду кришкою не накриваємо.
Таку курочку краще їсти відразу поки ще гаряча. Остигла скоринка вже не буде такою хрусткою та смачною.
Смачного!
Створення затишної атмосфери в бутіку чи шоу-румі є важливим фактором успіху. Інтер'єр впливає на сприйняття…
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…