Куряче філе в сирній скоринці готується досить просто і дуже швидко. М’ясо всередині залишається соковитим, а хрумка скоринка (тут вона виходить саме такою) надасть йому незвичайного смаку. Куряче філе легко можна замінити на філе індички, з ним страва вийде не менш смачною.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини та злегка відбиваємо. Якщо берете індичку, її потрібно тонко нарізати. Філе солимо, перчимо, за бажанням можна додати улюблених спецій і помаринувати в них пів години філе.
Яйце збиваємо вилкою без фанатизму. Сир натираємо на тертці і змішуємо з панірувальними сухарями. Сир краще вибирати твердий (в ідеалі пармезан), але смачно буде з будь-яким, я намагалася робити з різними.
Далі поетапно філе спочатку обвалюємо в борошні, потім обмочуємо в яйці і нарешті обвалюємо в суміші сухарів та сиру.
Викладаємо на розігріту сковороду, змащену олією та обсмажуємо хвилин по 5-7 з кожного боку до готовності. Сковороду кришкою не накриваємо.
Таку курочку краще їсти відразу поки ще гаряча. Остигла скоринка вже не буде такою хрусткою та смачною.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…