Куряче філе в сирній скоринці готується досить просто і дуже швидко. М’ясо всередині залишається соковитим, а хрумка скоринка (тут вона виходить саме такою) надасть йому незвичайного смаку. Куряче філе легко можна замінити на філе індички, з ним страва вийде не менш смачною.
Інгредієнти:
Приготування:
Куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини та злегка відбиваємо. Якщо берете індичку, її потрібно тонко нарізати. Філе солимо, перчимо, за бажанням можна додати улюблених спецій і помаринувати в них пів години філе.
Яйце збиваємо вилкою без фанатизму. Сир натираємо на тертці і змішуємо з панірувальними сухарями. Сир краще вибирати твердий (в ідеалі пармезан), але смачно буде з будь-яким, я намагалася робити з різними.
Далі поетапно філе спочатку обвалюємо в борошні, потім обмочуємо в яйці і нарешті обвалюємо в суміші сухарів та сиру.
Викладаємо на розігріту сковороду, змащену олією та обсмажуємо хвилин по 5-7 з кожного боку до готовності. Сковороду кришкою не накриваємо.
Таку курочку краще їсти відразу поки ще гаряча. Остигла скоринка вже не буде такою хрусткою та смачною.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…