Нове

Куряче філе у сирній скоринці: соковите м’ясо та хрумка скоринка – ідеальне поєднання

Куряче філе в сирній скоринці готується досить просто і дуже швидко. М’ясо всередині залишається соковитим, а хрумка скоринка (тут вона виходить саме такою) надасть йому незвичайного смаку. Куряче філе легко можна замінити на філе індички, з ним страва вийде не менш смачною.

Інгредієнти:

  • Філе курки або індички – 700 г
  • Сир – 150 г
  • Борошно – 2 ст.л
  • Яйце – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 2 ст.л
  • Сіль, перець – за смаком
  • Рослинна олія для обсмажування

Приготування:

Куряче філе розрізаємо вздовж на дві частини та злегка відбиваємо. Якщо берете індичку, її потрібно тонко нарізати. Філе солимо, перчимо, за бажанням можна додати улюблених спецій і помаринувати в них пів години філе.

Яйце збиваємо вилкою без фанатизму. Сир натираємо на тертці і змішуємо з панірувальними сухарями. Сир краще вибирати твердий (в ідеалі пармезан), але смачно буде з будь-яким, я намагалася робити з різними.

Далі поетапно філе спочатку обвалюємо в борошні, потім обмочуємо в яйці і нарешті обвалюємо в суміші сухарів та сиру.

Викладаємо на розігріту сковороду, змащену олією та обсмажуємо хвилин по 5-7 з кожного боку до готовності. Сковороду кришкою не накриваємо.

Таку курочку краще їсти відразу поки ще гаряча. Остигла скоринка вже не буде такою хрусткою та смачною.

Смачного!

Нове

Популярне