Любителям незвичайних поєднань різних смаків обов’язково сподобається куряче філе, приготоване у своєрідному медово-соєвому соусі, що має надзвичайно апетитний вигляд, ніжне та неймовірно соковите. Солоний і солодкий смаки в цій страві ідеально поєднуються завдяки властивостям меду та класичного соєвого соусу. Додавання улюблених спецій дозволить надати страві привабливого, відомого аромату і викличе «вовчий» апетит.
Успіх готової страви залежить не тільки від добавок та соусу, а ще й від вибору самого філе. Вирушаючи в магазин, визначте, яка кількість цього продукту потрібна. Заморожувати філе можна, але після розморожування воно втрачає не лише свої корисні властивості, а й стає жорсткішим.
Тому краще купувати його у кількості, необхідній для приготування конкретної страви, без залишку.
Інгредієнти:
Приготування:
Ніжні, соковиті шматочки філе буквально тануть у роті, викликаючи шквал смакових відчуттів. Куряче філе в медово-соєвому соусі, приготовлене за цим рецептом, відмінно підійде до теплих салатів (приготовлених без використання м’яса), до улюбленого гарніру; тушкованих овочів. Страва з незвичним солодко-солоним смаком дозволить урізноманітнити раціон, чудово виглядатиме на святковому столі. Куряче філе, приготоване в медово-соєвому соусі, можна взяти на роботу – смачний та ситний обід гарантований.
Смачного!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…