Любителям незвичайних поєднань різних смаків обов’язково сподобається куряче філе, приготоване у своєрідному медово-соєвому соусі, що має надзвичайно апетитний вигляд, ніжне та неймовірно соковите. Солоний і солодкий смаки в цій страві ідеально поєднуються завдяки властивостям меду та класичного соєвого соусу. Додавання улюблених спецій дозволить надати страві привабливого, відомого аромату і викличе «вовчий» апетит.
Успіх готової страви залежить не тільки від добавок та соусу, а ще й від вибору самого філе. Вирушаючи в магазин, визначте, яка кількість цього продукту потрібна. Заморожувати філе можна, але після розморожування воно втрачає не лише свої корисні властивості, а й стає жорсткішим.
Тому краще купувати його у кількості, необхідній для приготування конкретної страви, без залишку.
Інгредієнти:
Приготування:
Ніжні, соковиті шматочки філе буквально тануть у роті, викликаючи шквал смакових відчуттів. Куряче філе в медово-соєвому соусі, приготовлене за цим рецептом, відмінно підійде до теплих салатів (приготовлених без використання м’яса), до улюбленого гарніру; тушкованих овочів. Страва з незвичним солодко-солоним смаком дозволить урізноманітнити раціон, чудово виглядатиме на святковому столі. Куряче філе, приготоване в медово-соєвому соусі, можна взяти на роботу – смачний та ситний обід гарантований.
Смачного!
Українська співачка Ауріка Ротару прокоментувала плани своєї сестри, легендарної артистки Софії Ротару, щодо можливого повернення…
Українська співачка MamaRika відверто поділилася своїм складним досвідом зловживання алкоголем та його впливом на її…
Буженина з індички — це чудова альтернатива традиційній свинині. Вона виходить ніжною, ароматною та корисною.…
Цей легкий десерт з кефіру та желатину — чудовий вибір для тих, хто шукає прості…
Молочний чай з корицею — це ароматний і зігрівальний напій, ідеальний для прохолодних вечорів. Поєднання…
Христина Горняк, колишня дружина відомого українського ведучого Володимира Остапчука, поділилася несподіваними думками та роздумами про…