Цей спосіб цікавий тим, що печінка та овочі з грибами готуються окремо, а з’єднуються при подачі. Ще покажу чудовий спосіб приготування печінки, при якому всередині вона виходить ніжна та соковита, а зовні покривається скоринкою з легким хрускотом. Овочі можна брати будь-які. Печінка з хрусткою скоринкою та соковиті овочі з грибами – це дуже смачно.
Інгредієнти:
Приготування:
Курячу печінку промиваємо і відправляємо в миску, додаємо соєвий соус (4 ст. л.), мелений перець та цукор. Мені подобаються добре солоні страви, тому печінку ще трохи солю. Перемішуємо та залишаємо на 10 хвилин.
У сковороді в олії (2 ст. л.) на сильному вогні обсмажуємо 3 хвилини півкільця цибулі і додаємо нарізані печериці. Смажимо близько 3 хвилин.
Потім додаємо солодкий перець, нарізаний соломкою і готуємо ще близько 3 хвилин. Постійно перемішуємо.
Помідори нарізаємо не дуже дрібно та викладаємо у сковороду. Готуємо кілька хвилин, доки не стануть м’якими. Перчимо і трохи солимо.
Доповнюємо овочі з грибами соєвим соусом (1 ст. л.), дрібно нарізаним часником, петрушкою, перемішуємо і обсмажуємо 2 хвилини.
Через 10 хвилин після того, як залили печінку соєвим соусом, приступаємо до її приготування. Обвалюємо печінку в крохмалі (по 6-7 шт.).
Відправляємо її в гарячу олію (3 ст. л.) у сковороду. Сковороду прикриваємо кришкою, смажимо печінку 3-4 хвилини на середньому вогні до появи скоринки.
Потім печінку перевертаємо та готуємо ще 3-4 хвилини. Зверху вона покривається скоринкою з легким хрускотом, а всередині виходить дуже ніжною та соковитою. Готову печінку викладаємо на велику тарілку по краях і смажимо наступну партію.
Печінка знаходиться по краях тарілки, у середину додаємо соковиті овочі з грибами. Прикрашаємо все скибочками свіжого помідора, зеленню і одразу подаємо на стіл. Це дуже смачна страва!
Смачного!!!
Українська акторка Інна Білоконь, відома за роллю "мами" Вєрки Сердючки, порадувала шанувальників рідкісним сімейним кадром.…
Українська співачка Анна Трінчер провела масштабний сольний концерт у Києві, під час якого створила незабутню…
Лінивий оселедець під шубою — це оригінальна і швидка закуска з усіма улюбленими інгредієнтами. Такий…
Домашні іриски — ніжний та ароматний десерт, який тане в роті. Зроблені з простих інгредієнтів,…
Легке, повітряне суфле з гарбуза стане ніжним десертом, що порадує своїм м’яким смаком і приємним…
Російський гуморист Максим Галкін відвідав Український музей у Нью-Йорку та поділився враженнями з підписниками в…